5 redenen waarom jij de Skoda Octavia zou kopen

uitgelichte afbeelding: autolicht

Waar Skoda begon met het produceren van luxe auto’s, zullen vele mensen het merk herinneren van de budgetauto’s. Sinds de jaren ’80 is het merk in handen van Volkswagen en maakt het een heuse groei door. Eén van de meest geziene Skoda’s op de Nederlandse wegen is de Skoda Octavia. Wat maakt deze auto zo bijzonder en waarom zou juist jij deze auto moeten aanschaffen?

1: Ruimte

De Skoda Octavia was reeds de meest ruime variant binnen de Skoda stal. Het nieuwste model van de Octavia is zelfs nog ruimer gemaakt. Zowel de bagageruimte als de ruimte op de achterbank is groter gemaakt. Hierdoor kan je meer vervoeren en hebben de inzittende ook meer beenruimte.

2: Design

Het design van de nieuwe Skoda Octavia laat ook niks aan de wensen over. Zowel het interieur als het exterieur ziet er strak en sportief uit terwijl niks ten koste gaat van de functionaliteit. Zo is de auto aerodynamische gemaakt waarmee het een van de auto’s met de laagste luchtweerstand is geworden. Dit is natuurlijk extreem fijn voor het brandstofverbruik en daarmee ook het milieu.

3: Opties

Noem een optie en de kans is groot dat de Skoda Octavia deze bezit. Het is voorzien van de nieuwste technologieën waaronder een head-up display, Aplle Carplay, twee 10-inch beeldschermen en verschillende rijassistentiesystemen. Daarnaast wordt de auto ook geleverd met 19-inch lichtmetalen velgen om de auto nog meer af en nog sportiever te maken.

4: Multifunctioneel

Multifunctionaliteit wordt uiteraard zeer gewaardeerd en dit maakt de nieuwe Skoda Octavia daarom ook zeer gewild. Het kan enerzijds gebruikt worden als nette zakelijke auto en anderzijds is het ideaal om zakken potgrond te halen bij het tuincentrum. Door de sportieve en zakelijke look gecombineerd met de zeeën aan ruimte wordt deze auto zeer geliefd.

5: Prijs-kwaliteitsverhouding

Uiteindelijk draaien veel beslissingen om een geldkwestie. Is de auto betaalbaar en is het het geld ook waard. Of de auto betaalbaar is ligt aan het budget van de geïnteresseerde. Of de prijs het waard is, ongetwijfeld. Voor een auto uit het middensegment kan de Skoda Octavia gezien worden als zeer degelijke en vooral luxe auto.