De meest geschikte partij vinden voor het plaatsen van jouw zonnepanelen?

uitgelichte afbeelding: zonnepanelen

Wanneer je zonnepanelen wil plaatsen op jouw dak, zoek je de meest geschikte partij die ook nog eens een juiste prijs hanteren. Het kan een behoorlijke jungle zijn wanneer je er niet veel verstand van hebt. Waar moet je op letten en welke panelen moet je nemen? Een van de partijen die voorbij kan komen is NovaVolt. Hoe staat deze partij op de markt en wat leveren zij allemaal? 

Kostenplaatje

Eén van de punten die cruciaal is in het beslissingsproces is het kostenplaatje. Dit kan een doorslaggevende factor zijn. De prijzen kunnen namelijk erg uiteenlopen. NovaVolt biedt als een van de weinige partijen de mogelijkheid om zonnepanelen te nemen waarbij er geen investering plaatsvindt. Dit komt omdat zij de optie bieden de panelen af te betalen met de maandelijks besparing. Via deze weg liggen er A-kwaliteit zonnepanelen op jouw dak zonder er vooraf in te investeren.

Huren of kopen

Veel vaker wordt de optie geboden om de zonnepanelen te huren. Het voordeel hiervan is dat je geen grote investering hoeft te doen. Na een verloop van tijd bieden zij de mogelijkheid om de panelen definitief over te nemen. Het voordeel van huren is dat je geen investering hoeft te doen. Het nadeel van huren is dat je in de loop der tijd meer kwijt bent dan wanneer je het gaat kopen. Het nadeel van kopen is dat je een grote investering vooraf moet doen.

NovaVolt

Tussen alle partijen die zonnepanelen kunnen plaatsen zit NovaVolt. Deze partij onderscheidt zich door een uniek betaalconcept. Zij geven de mogelijkheid de zonnepanelen te betalen door de maandelijkse besparing die je krijgt door het nemen van zonnepanelen. Dit is een zeer interessante partij wanneer je geen grote investering vooraf wil en ook niet wil huren. Wanneer je geen gebruik wil maken van dit betaalconcept kunnen zij ook de panelen leveren via de reguliere weg.