De natuur in 

Deze zomer gaan we massaal weer op vakantie. Vorig jaar is veel in duigen gevallen, maar we proberen het dit jaar goed te maken! Door deze drukte voor de vakanties, besluiten veel mensen ook om in eigen land op vakantie te gaan, of in ieder geval de verre vliegvakantie maar te bewaren voor later. Gelukkig kun je in eigen land ook heerlijk vakantie vieren!  

In eigen land is veel te doen. Op de camping kun je leuk kamperen. Of je nu een tentje of een camper hebt, je zit lekker in de natuur! Als je de natuur in gaat, is het belangrijk om je te beschermen tegen giftige planten, teken en de zon. Probeer om zoveel mogelijk huid te bedekken, en smeer het overige gedeelte goed in met zonnebrand. Zeker in Nederland moet je misschien ook nadenken over bescherming tegen regen en wind. Een goede outdoor hoed kan je hierbij helpen. Deze zit ferm op je hoofd en houd je hoofd warm en droog tijdens een regenbui, of lekker koel in de schaduw als het zonnetje schijnt.  

Een outdoor hoed 

Bij een outdoor hoed denk je misschien al snel aan een saaie bruine hoed met weinig stijl. Maar kijk eens op het internet naar wat je allemaal kunt vinden! Een outdoor hoed is er in ontelbaar veel kleuren en stijlen. De vissershoedjes zijn bijvoorbeeld de laatste jaren steeds populairder geworden. Deze worden nu ook veel gedragen om je outfit af te maken, en ze zijn in allerlei kleuren en printjes te vinden! En natuurlijk is de functionaliteit niet achteruit gegaan.  

Toch iets anders? 

Is een vissershoed niet echt iets voor jou? Dan heb je nog keuze uit onder andere Fedoras, Panama hoeden, rieten hoeden of Australische hoeden. Deze stijlen lopen erg uit een en de materialen en kleuren kunnen heel erg verschillen. Voor iedereen is er dus wel iets te vinden, en een goede hoed kun je in alle seizoenen dragen!  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *