De perfecte leren dames jas

Ik was zelf al jaren op zoek naar een goede en betaalbare leren jas. Ik ging winkels af maar vond nooit precies degene die ik wilde. Vaak was het aanbod beperkt en als ik dan is een jas vond die ik leuk vond was die natuurlijk weer niet in mijn maat. Ik wilde ook niet dat ik over een jaar weer een nieuwe jas zou moeten kopen dus ik wilde echt op zoek gaan naar de perfecte jas!

Na uren zoeken op internet kwam ik uiteindelijk terecht bij Versano. Ik had nog nooit over deze website gehoord maar, ik dacht dat ik best eens kijkje kon nemen. En op de site stond al meteen de categorie “leren jassen dames”. Ik koos voor een cognac leren dames jas, en bovenop had ik nog is korting door de sale. De jas werd gelukkig op tijd geleverd in perfecte staat en hij zit hemels! Ik dacht gelijk om nog een andere te bestellen in een donkerdere kleur.

Ook ben ik tevreden met de klantenservice want toen ik een mail stuurde met een vraag over hoe de jassen vallen kreeg ik een zeer duidelijk antwoord ivm met mijn vraag.