De voordelen van een directiechauffeur

uitgelichte afbeeldng: chauffeur in auto

Als je in de directie zit, moet je vaak naar afspraken of vergaderingen toe. Door zelf in een auto te gaan rijden, raak je kostbare tijd kwijt. Tijd die je in belangrijke zaken kon steken, zoals de voorbereiding voor die belangrijke meeting. Wat nou als je deze kostbare tijd efficiënter kan inzetten? Heb je wel eens aan een directiechauffeur gedacht?

Wat is een directiechauffeur?

Een directiechauffeur is, zoals de naam waarschijnlijk al zegt, een chauffeur voor directieleden. Deze chauffeur zorgt ervoor dat je als directielid van A naar B kunt reizen. Oftewel, je eigen privéchauffeur. Huur je een directiechauffeur in, dan profiteer je van de volgende voordelen.

1. Je bespaart veel kostbare tijd

Tijd is geld. Je wordt van A naar B gebracht zonder zelf te rijden. Dit betekent dat jij lekker door kunt werken tijdens de rit. Je gaat dus zeer efficiënt met je tijd om. Als je eenmaal op de plaats van je bestemming bent, kunnen zij in de tussentijd belangrijke taken oppakken, zoals de kinderen ophalen, boodschappen kunnen doen of belangrijke klanten brengen of ophalen. Alles is bespreekbaar!

2. Volledig ontzorgen

Wist je dat een directiechauffeur je volledig kan ontzorgen? Zo hoef jij je niet druk te maken over randzaken en kan jij je focussen op je belangrijke taken. Zo kan jij met een gerust gevoel je meeting in en wordt alles prima geregeld.

3. Met of zonder auto

Heb je op dit moment geen auto tot je beschikking. Ook dat is vaak geen probleem. Je kunt zo een privéchauffeur met of zonder auto boeken. Handig als je van het vliegveld komt. Daarnaast bespaar je ook nog eens geld op de parkeerkosten. Wil je liever in je eigen auto van A naar B gebracht worden? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

4. Getraind in veiligheid

Deze chauffeurs zijn gegrond getraind in veiligheid. Zij handelen snel en bekwaam tijdens calamiteiten en ongeregeldheden. Directiechauffeurs zijn in bezit in een chauffeurspas en het certificaat directiechauffeur. Hiervoor dienen speciale examens te worden behaald.