Dik tevreden met zwarte motorlaars

Ik rij al jaren motor en met heel veel plezier. Belangrijk vind ik het om goede, veilige kleding te dragen tijdens het rijden, voor mijn outfit was ik nog op zoek naar een goede zwarte motorlaars die past bij de rest van mijn kleding. Van vrienden van me kreeg ik al eens de tip dat dit een goede winkel was om eens heen te gaan. En dat klopte precies! Ze hebben veel keuze, je wordt echt super leuk geholpen en de prijs viel me ook nog mee. Hoewel ik nooit bespaar op veilige kleding hoor. Met laarzen is het zo dat als je gaat schuiven dan moeten ze wat op kunnen vangen. En deze laars is daar perfect voor gemaakt. Hij kan wat hebben als je onderuit gaat.

Aanrader

Ik zit zelf bij een motorclub in de buurt van Valkenswaard. Laatst noemde ik het nog op bij mijn vrienden van de club om hier naar toe te gaan als je goede laarzen zoekt. Niet alleen de laarzen zijn goed, ook de service vind ik top. Ze nemen de tijd voor je en laten je uitgebreid passen, daar hou ik van. Dat zie je niet veel meer. Prima winkel!