E-smokers, wel of geen goede vervanging voor sigaretten?

Je ziet ongetwijfeld veel mensen met e-smokers rondlopen. Deze elektrische sigaretten zouden een goede vervanging zijn voor sigaretten, maar is dat eigenlijk wel zo? Een e-smoker kopen zou bijvoorbeeld gezonder zijn en nog veel voordelen met zich meebrengen. En in dit artikel vertellen we je graag of dit ook daadwerkelijk zo is.

Is het daadwerkelijk een goede vervanging?

e-smoker kopen

Maar is dit nu wel echt zo? Zijn e-smokers ├ęcht wel beter dan een sigaret? Om daarachter te komen, kijken we eerst naar de nadelen op het gebied van gezondheid van sigaretten. Door het roken van sigaretten, zal de kans op ernstige ziektes extreem toenemen. Longkanker is bijvoorbeeld iets wat voorkomt bij veel rokers. Daarnaast kun je gele tanden krijgen en kan je reukvermogen achteruit gaan. Maar bij een e-smoker heb je hier allemaal geen last van. De waterdamp zorgt niet dat er allerlei schadelijke stoffen net als bij sigaretten vrijkomen. En ook gele tanden zul je geen last van krijgen.

Wanneer je om gezondheidsredenen wil stoppen met sigaretten, zijn e-smokers dus een perfecte vervanging. Maar er zijn meer redenen om over te stappen, e-smokers zijn namelijk een stuk goedkoper dan sigaretten. Je koopt een e-smoker en hoeft vervolgens alleen nog maar de vloeistoffen regelmatig te vervangen. De mate hiervan is natuurlijk afhankelijk van hoeveel je rookt, maar de vloeistoffen zelf zijn in ieder geval goedkoper dan normale sigaretten. Hierdoor zal je altijd goedkoper uit zijn en profiteer je dus ook van voordelen door minder geld uit te geven.

e-smoker kopen

De aanschaf van een e-smoker is vrij gemakkelijk. Je kunt een winkel bezoeken, maar het zelfs ook online bestellen. Probeer er in ieder geval voor te zorgen dat je de juiste e-smoker aanschaft. Doe vooraf goed onderzoek, zodat je weet welk product je exact nodig hebt.