Een hovenier Nijmegen voor jouw droomtuin

hovenier Nijmegen

Een tuin is een perfecte plek om heerlijk tot rust te komen. Een hovenier Nijmegen kan van al jouw ideeën voor de perfecte droomtuin werkelijkheid maken. De hoveniers van Schouten hoveniers zijn namelijk super enthousiast in het werk wat zij doen en hebben al jaren ervaring in de aanleg en onderhoud van de meest prachtige tuinen. 

hovenier Nijmegen

Het kennismakingsgesprek met de hoveniers 

Er zal van start worden gegaan met een kennismakingsgesprek waarin al jouw persoonlijke wensen en ideeën op papier zullen worden gezet. De ontwerpen van schouten Hoveniers zullen aan de hand van jouw persoonlijke wensen en ideeën ontwerpen creëren totdat er een ontwerper tot stand wordt gebracht dat geheel voldoet aan al jouw persoonlijke wens voor jouw eigen droom tuinen waarin jij heerlijk tot rust zal kunnen komen. Het is tevens ook mogelijk om jouw oude tuin door de hovenier Nijmegen te laten renoveren of te onderhouden. Het onderhoud is namelijk van essentieel belang voor een lange levensduur van een prachtige tuin. Als de tuin net goed wordt onderhouden zal deze uiteindelijk verwaarlozen. 

Het onderhoud door een van de hoveniers

De hoveniers hebben erg veel ervaring en kennis waardoor zij jouw tuin op de ideale wijze kunnen onderhouden. Door dit onderhoud zal jouw tuin er altijd netjes bijliggen en kun je hier altijd heerlijk tot rust komen. De hoveniers beschikken zelf over de juiste gereedschappen om dit onderhoud te plegen. Het afval dat van dit onderhoud afkomt zal door hen vervolgens ook netjes worden opgeruimd.