Fabius opleidingen voor iedereen

Fabius opleidingen zijn geschikt voor vrijwel iedereen. Je hebt geen vooropleiding nodig om een studie te volgen bij Fabius opleidingen. Voor een aantal maanden volg je een studie die je dan afrondt met een examen. Haal je een voldoende voor je examen, dan ontvang je een diploma. De studies bij Fabius opleidingen leveren diploma’s op die vergelijkbaar zijn met mbo 2, 3 of 4. Dat verschilt per opleiding. Ook de duur en prijzen van de opleidingen verschillen. Wat de opleidingen wel gemeen hebben, is dat het diploma wordt erkend door de Associatie van Examinering en dat ze zich richten op de kantoorpraktijk.

Twee diploma’s met één studie

Veel studies bij Fabius opleidingen zijn tweedelig. Je kiest dan voor een gerichte studie die je opleidt voor een bepaalde functie, bijvoorbeeld medewerker klantenservice. Je volgt de eerste dertig weken van die studie de opleiding tot administratief medewerker. Nadat je het examen hiervoor hebt gehaald, ga je nog tien of vijftien weken door voor je gerichte studie. Ook daar maak je daarna een examen voor. Met een voldoende voor dat examen, haal je dan in één studie een tweede diploma. Je kunt ook kiezen om alleen de opleiding administratief medewerker te volgen bij Fabius opleidingen.

De juiste tijdsverdeling

Bij Fabius opleidingen houd je veel tijd over voor je eigen leven naast je studie. Er wordt natuurlijk verwacht dat je een deel hiervan besteedt aan je huiswerk, maar je hebt maar één keer in de week een klassikale les. Hierbij is voldoende persoonlijke aandacht om je echt goed op te leiden en het geeft je de ruimte om de rest van je week zelf in te vullen. Fabius opleidingen hebben niet voor niets hogere slagingspercentages dan het landelijk gemiddelde van dezelfde opleidingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *