Filler bij A&A Clinic Amsterdam

Graag wil ik mijn ervaring delen met het nemen van fillers bij Amsterdam. A&A Clinic is een luxe privé praktijk waar wordt gewerkt aan schoonheid door middel van cosmetische ingrepen in het gezicht zoals fillers, botox en injectables. Ik wilde al langer mijn fronsrimpel laten behandelen, maar omdat dit mijn eerste cosmetische ingreep was heb ik besloten eerst te gaan voor fillers. Dit heb ik besloten omdat fillers na een poos weer verdwijnen en ik op deze manier eerst kennis kon maken met de kliniek en kon kijken hoe mijn omgeving erop reageerde.

 Mijn ervaring bij A&A Clinic

 Ik werd heel hartelijk ontvangen bij de kliniek. Toen ik vertelde dat ik zenuwachtig was, stelden ze mij gerust en kreeg ik een glaasje water. Via de website had ik al voor- en na foto’s gezien van iemand die mij voorging en ook fillers had laten inbrengen. Dit zag er mooi uit en stelde mij gerust. De ingreep zelf viel ontzettend mee, het deed eigenlijk geen pijn. Ik kreeg een na-consult om te vertellen hoe het ging met me na de ingreep. Mijn vriendinnen vonden het mooi en ik ben er zelf ook erg tevreden mee.