Het matras van 140×200 van Perfecthomeshop is perfect voor een kleine ruimte

matras 140x200 van Perfecthomeshop

Wanneer je klein woont dan moet je daar rekening mee houden in alles wat je kiest voor je inrichting. Veel grote meubelstukken zijn nog wel in kleine versies verkrijgbaar zoals een bank of stoel maar het bed is altijd een vrij groot object in je huis. Met een matras van 140×200 van Perfecthomeshop houd je het zo smal mogelijk. Dit formaat is namelijk net iets kleiner dan de grote reguliere bedden die meestal. 160 breed zijn. Toch kun je in een bed van 140×200 ook goed samen slapen. Het is dus het beste van beide werelden.

matras 140x200 van Perfecthomeshop

Een twijfelaar in de slaapkamer

Sommige mensen noemen een bed met een breedte van 120 een twijfelaar. Dat is de oude en reguliere maat die we twijfelaar noemen. Tegenwoordig wordt een bed van 140 echter ook soms een twijfelaar genoemd. En dat terwijl het eigenlijk een heel breed bed is waar je goed samen in kunt liggen. Probeer het maar eens uit in een winkel en je zult zien dat het eigenlijk heel goed ligt. In je eentje is een bed met deze breedte al helemaal prettig. Je kunt er namelijk heerlijk breed op liggen en hebt alle ruimte om je heen, ook als je bijvoorbeeld in de nacht een huisdier naast je of op je voeteneind hebt liggen. Daar is alle plek voor.

matras 140x200 van Perfecthomeshop

Waar vind je zo’n maat?

Het matras van 140×200 van Perfecthomeshop is een maat die wel vaker voorkomt dus je kunt het online gemakkelijk vinden. Perfecthomeshop is echter goed betaalbaar en heeft daarom voor veel mensen de voorkeur. Kijk ook altijd even naar de kwaliteit van het matras. Niet elk soort matras is goed voor elk soort persoon. Laat je adviseren en speur het internet af voor tips.