Hoe vind ik de juiste baan?

Met de huidige wetgeving moet je tot je 67e leeftijd werken om vervolgens met pensioen te mogen gaan. De meeste mensen zien zichzelf niet op een kantoorbaantje van 9 tot 5. Vooral als je ouder wordt, dan trekt je lichaam zulke werkzaamheden steeds minder. Dagelijks zo een acht uurtjes naar je beeldscherm kijken, kan best vermoeiend zijn. In dit artikel delen wij de meest voor de hand liggende functies wat je op lange termijn kan beoefenen!

Docent

Anno 2019 is er steeds meer vraag naar (mannelijke) docenten. Politici denken dat het tekort binnen drie à vier jaar pas gevuld kan worden. Het omscholen tot een docent kan dus zeker rendabel zijn.

Docent zijn kent veel voordelen. Je hebt veel vakanties en werkt met verschillende soorten kinderen. Met jouw expertise en manier van lesgeven, kan je een student inspireren om vervolgens verder te studeren. Het salaris is ook aantrekkelijk en vooral in deze tijd, omdat je meer kunt eisen.

Accountmanager

Kan je goed samenwerken en houd je ervan om contacten te onderhouden? Dan kan de functie ‘’accountmanager’’ bij jou passen.

Als accountmanager moet je relaties van bestaande en eventuele nieuwe klanten onderhouden en versterken. Daarnaast reis je vaak het land door en speel je in op de wensen en behoeften van je klanten van diverse branches.

Vrachtwagenchauffeur

Wie wil nou niet van het prachtige landschap van Nederland genieten? Als vrachtwagenchauffeur breng je vracht door het hele land of zelfs heel Europa rond. Zo kom je in contact met verschillende subculturen en ben je altijd buiten. Het omscholen kan makkelijk via abc rijopleidingen b.v.

Wil je meer informatie over het beroep? Bekijk dan deze website https://www.abcrijopleidingen.nl/

Chefkok

Als koken je hobby is, dan kan je tegenwoordig best veel geld hiermee verdienen. Het koken van culinaire hapjes voor speciale gasten is wel iedereen zijn droom.