Hoe werkt Akwadraat

      Geen reacties op Hoe werkt Akwadraat

Akwadraat is een bedrijf die als doel heeft om zo weinig mogelijk producten afval worden. Dit gebeurd meestal door een producte her te gebruiken of bepaalde onderdelen te gebruiken. Sommige gedeelten van een product is het ook niet mogelijk om iets nieuws mee te maken. Echter zijn er ook producten die juist heel goed en bijna volledig gerecycled kunnen worden. 

Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld incontinentie materiaal. Dit is materiaal wat bijvoorbeeld in luiers zit. Dit materiaal is uiterst kostbaar en kan gemakkelijk nog een keer gebruikt worden. Doordat deze producten in grote getalen kunnen worden opgehaald in een van de kinderdagverblijven.

Akwadraat

Samenwerking met Akwadraat

Het is mogelijk om in 2 manieren een samenwerking aan te gaan met dit bedrijf. De eerste mogelijkheid is om de producten te laten recyclen door dit bedrijf. Je levert hier dan materialen af die voor jou als afval beschouwd worden. Voor dit bedrijf is dit echter een enorme bron van nieuwe producten. De andere manier hoe je een samenwerking aan kan gaan met dit bedrijf is door recyclede producten af te nemen. Dit kan dus bijvoorbeeld bij luiers, maar ook met mechanica of andere spullen. Dit bedrijf staat altijd open voor nieuwe idee├źn dus contact opnemenen kan geen kwaad. Leg jouw idee uit om producten te recyclen en dan gaat dit bedrijf ermee aan de slag. Hierna wordt het idee door het bedrijf gepresenteerd en wordt er verteld waarom het wel of geen goed idee is.