Investeren in Jacob Cohen Jeans, is dat het waard?

Al jaren lang zijn denim jeans een belangrijk onderdeel in de wereld van de mode. De denim jeans zijn zo tijdloos omdat ze te combineren zijn met heel veel verschillende outfits, ze totaal niet gebonden zijn aan een seizoen en het zijn comfortabele broeken om te dragen. 

Spijkerbroeken zijn te vinden in alle soorten en maten en ook zijn de broeken te vinden met ontelbaar veel verschillende stoffen. Vaak denkt men bij een jeans met een groter prijskaartje dat er geld weggegooid wordt. Maar dit is niet waar! Jacob Cohen jeans zijn namelijk van een dusdanig hoge kwaliteit, dat je er ook veel langer lol van hebt. Een goede investering dus!

Verderop in dit artikel leggen we uit waarom spijkerbroeken van kwaliteit de investering waard zijn. Naast de uitzonderlijk hoge kwaliteit hebben handgemaakte spijkerbroeken namelijk veel meer voordelen.

De beste kwaliteit spijkerstof in combinatie met goed vakmanschap

Iedereen kent die ene broek wel die net te strak om de benen heen zit of juist net te wijde pijpen heeft. Er is dan ook niets vervelender dan een broek die niet helemaal lekker zit. Daarnaast kunnen broeken, helemaal van mindere kwaliteit denim, snel hun mooie vorm verliezen of slijten tot er scheuren in komen. Ook kunnen ze na enkele keren wassen al helemaal vaal worden. 

Omdat er heel veel verschillende stoffen gebruikt worden voor jeans zit er ook veel verschil in de kwaliteit van deze jeans. De goedkopere jeans zijn over het algemeen een fabrieksproduct wat in bulk wordt gemaakt. Dit gaat ten koste van de kwaliteit van zo’n broek en vaak worden er ook nog eens goedkopere en dus minder duurzame stoffen voor gebruikt. Hierdoor gaan deze broeken over het algemeen eerder stuk. 

Door voor een Jacob Cohen jeans te kiezen, kies je voor 100% vakmanschap en niets dan de beste materialen. Jacob Cohen maakt namelijk gebruik van Kurabo Japanene Denim, wat door kenners ook wel de beste stof ter wereld genoemd wordt.

Kurabo denim staat bekend als sterke stof maar is ook zacht op de huis en door de stretch kan het goed tegen slijtage. De jeans sluit bovendien mooi aan bij het menselijk figuur omdat het door vakmensen met de hand gemaakt is. Vakmanschap in combinatie met de top kwaliteit stoffen maken dat de Jacob Cohen jeans van de beste kwaliteit zijn.

Duurzame jeans van Jacob Cohen bij Voustenjeans

Naast dat handgemaakte jeans een betere pasvorm en meer draagcomfort hebben zijn deze jeans meestal ook duurzaam. Zo wordt er voor het verven of wassen van de hoge kwaliteit stoffen van de Jacob Cohen jeans geen chemicaliën gebruikt. Tijdens dit milieuvriendelijke proces wordt de stof behandeld met een Griekse puimsteen, hierdoor heeft de jeans een langere levensduur. Hierom zijn we bij Voustenjeans trots deze prachtige lijn van jeans in ons assortiment te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *