Klik hier voor meer info over toiletten

klik hier

Ben je op zoek naar een nieuw toilet, maar weet je niet zo goed hoe je een bewuste keuze kan maken? Misschien kun je niet kiezen welke toilet accessoires je wilt nemen. Klik hier voor een website die jou volledig op weg kan helpen. Toiletmarkt is namelijk een online winkel gespecialiseerd in wc’s en toilet accessoires.

Voorbeelden van accessoires

Een goed voorbeeld van een unieke toilet accessoire verkrijgbaar bij Toiletmarkt.nl is de telefoon-toiletrolhouder. Deze telefoonhouders hebben een spijl waar een toiletrol aan opgehangen kan worden, maar ook een bakje boven de toiletrol voor jouw telefoon. Het klinkt misschien als een gek idee, maar tegenwoordig hebben veel dames geen diepe broekzakken en valt regelmatig de telefoon uit de broekzak. Met een telefoonhouder kunnen ze hun telefoon netjes neerleggen zonder de angst om deze kapot te laten vallen.

Verder biedt Toiletmarkt ook een hele creatieve oplossing voor de opberging van een wc-borstel of borstelhouder en voor de voorraad toiletrollen. Klik hier om te zien hoe ze een toiletrolhouder verwerken in een wandframe of een geheim vak maken voor een wc-borstelhouder.

Op zoek naar een inbouwreservoir?

Het kan zijn dat je ook nog op zoek bent naar een nieuw toilet. Wellicht heb je al besloten om een wandcloset te nemen, maar heb je nog geen goed inbouwreservoir gevonden. Toiletmarkt.nl is specialist in wandclosetten en biedt dan ook kwaliteit inbouwreservoirs aan in hun assortiment. Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Klik hier om eens een kijkje te nemen op de website!