Koffiebonen zakelijk bestellen

koffiebonen zakelijk

De lekkerste koffiebonen zakelijk, bestel je natuurlijk bij Caffè Duo. Voordeel is dat je hier op elk gewenst moment kan bestellen en hier geen minimale afname hebt. Bestel je voor een bedrag van meer dan €50,- dan zijn de bezorgkosten geheel gratis. Omdat wij een klein bedrijf zijn, is het voor ons erg belangrijk dat de koffie die je hier drinkt net zo lekker als thuis is.

Voordeel is dat je hier een proefpakket kan aanschaffen met diverse smaken. Je hebt de keuze uit vier pakketten en deze kan je op de website vinden. Zo heb je hier de keuze uit bonen, maar ook uit gemalen koffie en zelfs cupjes.

De lekkerste koffiebonen zakelijk kopen

Er zijn veel voordelen wanneer je als bedrijf zijnde hier de koffie besteld. Zo zit je niet aan een contract vast en hoef je niet elke maand een bestelling te plaatsen. Hier bij Caffè Duo is het mogelijk om op elk gewenst moment een bestelling te plaatsen. Bovendien krijg je een extra korting wanneer je per jaar een afname neemt van meer dan 250 kilo. Het lijkt veel, maar wij drinken nu veel meer koffie op het werk, omdat dit zo lekker is.