Letselschadeadvocaat Utrecht met vele jaren ervaring

letselschadeadvocaat Utrecht

Jaarlijks raken er meer dan 21 duizend mensen gewond in het verkeer. Een heel groot deel van deze mensen lopen hierbij letselschade op. Deze vorm van schade kan je hele leven op zijn kop zetten. Dit doet veel met je niet alleen lichamelijk, maar vooral mentaal. Je kan tijdelijk of soms helemaal niet meer werken. Sommige mensen kunnen niet meer alleen hun eigen bed uit. Het is noodzaak om deze mensen goede hulp te geven en te geven wat ze verdienen. Een letselschadeadvocaat Utrecht is hier een goed voorbeeld van. Een letselschade advocaat zorgt ervoor dat alle ziekenhuiskosten die je gemaakt hebt, de schade aan de auto en de emotionele schade allemaal vergoed worden.

letselschadeadvocaat Utrecht

Smartengeld

Smartengeld is een vorm van vergoeding die gaat over het emotionele deel van een slachtoffer. Om dit bedrag te berekenen gaan de mensen van een letselschade advocatenkantoor met je in gesprek om de ernst van de situatie te kunnen schetsen, omdat het bereken van emotionele schade moeilijk is hebben de mensen van Hijink advocaten een accurate formule gemaakt om dit te berekenen. Zo weet je grof wat je kunt verwachten zonder dat dit in een keer heel hoog of laag uitvalt.

Een medische fout

Een wat minder voorkomende vorm van letselschade is in de vorm van een medische fout. Denk hierbij bijvoorbeeld aan operatie die niet goed is gegaan of plastische chirurgie die verkeerd heeft uitgepakt. Hiervoor kunt u ook een vergoeding krijgen met een letselschadeadvocaat Utrecht.