Ontslagvergoeding krijgen

      Geen reacties op Ontslagvergoeding krijgen

Niemand zit erop te wachten om een ontslagvergoeding te krijgen. Het klinkt natuurlijk wel interessant, maar de ellende die hier bij komt kijken is alles behalve prettig. Helaas kan ik hier over meepraten en ik kan je verzekeren dat ik een hele moeilijke periode heb moeten doorstaan.

Helaas kreeg ik destijds te horen dat mijn contract per direct werd beƫindigd en dat ik op zoek moest naar een andere baas. Dat kwam wel even heel erg rauw op mijn dak. Wel kreeg ik te horen dat ik wel recht zal hebben op een zogeheten vertrekpremie.

Ontslagvergoeding

Een ontslagvergoeding krijgen en dan…

Met mij waren er destijds meer medewerkers die op zoek moesten naar een andere baan. Nu ik het hier opschrijf lijkt het heel makkelijk om hiermee om te gaan, maar in de praktijk kan je het vergelijken met een rouwproces. Het enige waar je wel een voordeel mee kan hebben is de vergoeding waar jij recht op hebt, maar dat is ook afhankelijk van het aantal dienstjaren.

Om er zeker van te zijn dat jij alles uit deze vergoeding hebt gehaald is het beter om hier een expert naar te laten kijken. Deze expert is te vinden via Ontslagvergoeding.nl.