Tip voor een erg leuke escape room

Escape-room-Gelderland

Ben je opzoek naar een goede escape room in Gelderland? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op de website van Escape Room Gelderland. Deze escape room tussen Nijmegen en Arnhem heeft namelijk een super goede klantbeoordeling. 

Escape-Room-Gelderland-ontvangstruimt

De horror escape room tussen Nijmegen en Arnhem 

We wilde samen met alle collega’s graag een personeelsuitje organiseren. Toen ik op het internet op zoek ging naar een leuk idee kreeg ik erg veel zoekresultaten. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal ideeën met elkaar had vergeleken leek een escape room mij het leukste idee. Hier los je samen met je collega’s een aantal raadsels tegen een race tegen de klok op. Nadat ik een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Escape Room Gelderland mij het meeste aan. De website is namelijk super overzichtelijk en bevat zeer veel informatie. Op de website is onder andere een filmpje te vinden over hoe het allemaal te werk gaat. Ook de super hoge klant beoordelingen spraken mij persoonlijk erg aan. Daarom besloot ik het idee ook voor te leggen aan mijn collega’s. 

Een super leuke en uitdagende dag 

Mijn collega’s leek het ook een super leuk idee. Daarom besloten we met z’n alle ook om een bezoek te brengen aan de escape room. We hebben allemaal een erg leuke en uitdagende dag gehad. Daarom raden we deze escape room ook aan iedereen aan die op zoek is naar een leuk dagje uit met collega’s.