Tip voor een goede telefoonzaak in Hoorn

      Geen reacties op Tip voor een goede telefoonzaak in Hoorn

Een aantal dagen geleden liet mijn moeder haar telefoon vallen waardoor zowel de camera als de microfoon van haar toestel niet meer goed werkte. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar telefoonzaak Hoorn

Originele onderdelen en 6 maanden garantie

Toen ik samen met mijn moeder op het internet op zoek ging naar telefoon zaak Hoorn kregen we zeer veel zoekresultaten van veel verschillende telefoons zaken in de buurt van Hoorn. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Cupair ons bedie het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf originele onderdelen gebruikt voor de reparaties die zij aanbieden hier ook garantie op geven. Het bedrijf vindt service erg belangrijk vindt en er ook naar streeft om elke klant perfecte service aan te bedien. Dit sprak ons erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan de winkel te brengen. 

Zeer tevreden over de snelle en goede reparatie

In de winkel werden we erg vriendelijk en zeer snel geholpen door een van de deskundige monteurs van het bedrijf. De telefoon van mijn moeder was erg snel en voor een zeer voordelige prijs gerepareerd. Daar zijn we allebei ook erg tevreden over de service en de snelle reparatie van deze telefoons zaak.