Tips bij het werkstress verminderen en terugdringen

werkstress verminderen en terugdringen

Wil jij ook werkstress verminderen en terugdringen? Bij Tsuru bieden ze je medewerkers een lijst met persoonlijke vragen aan, want doordat je deze vragen beantwoord wordt er een persoonlijke rapport geschreven over jou. In het rapport zetten ze dingen op, zoals je persoonlijkheid, voeding, beweegpatroon, slaappatroon, stressniveau en ambitie. Waarom helpt dit tegen werkstress? Als je aan deze leeftijdsgebieden werkt verhoog je je eigen vitaliteit. En doordat ga je minder werkstress krijgen. 

werkstress verminderen en terugdringen

werkstress verminderen en terugdringen

Wat is er nou zo erg aan werkstress? Je hebt vast vaker gehoord dat wanneer mensen stress hebben van iets dat ze het dan proberen te ontwijken, daarom moet je werkstress verminderen en terugdringen. Dat is wat er gebeurt met werkstress. Veel mensen gaan door werkstress niet meer naar werk, want krijgen een burn-out of burn-outklachten. Het is erg lastig voor zowel medewerkers als werkgevers dit situatie, want het kost veel geld en zorgt voor veel gedoe. Daarom hebben werkgevers besloten om meer te gaan investeren in het verminderen van werkstress van hun werknemers. Tsuru kan deze grote ambitie tot werkelijkheid brengen en ze daarbij helpen.

Doordat ze er meer in gaan investeren is er minder verzuim en zijn hun medewerkers blijer. Dat is voor beide erg positief.