Bij TopTrap ben je aan het juiste adres voor jouw traprenovatie!

massief houten trap

Is je trap versleten? Dan is het tijd voor een traprenovatie. En laat TopTrap nu net dé specialist zijn als het gaat om traprenovaties. Wat voor trap je ook hebt – dicht of open en van hout of van staal – TopTrap staat voor je klaar. Een trap wordt veel belast en zal na verloop van tijd ook slijten. Dit is niet erg en je kunt slijtage niet tegenhouden, maar je kunt er wel wat aan doen. In dit artikel lees je alles over hoe een traprenovatie wordt uitgevoerd en de voordelen van een traprenovatie.

Hoe wordt een traprenovatie uitgevoerd?

Voordat er begonnen wordt aan de renovatie van de trap, wordt met jou overlegd en wordt er gekeken naar wat jouw wensen zijn. Kies de materialen uit en bepaal hoe de afwerking eruit moet zien. Vervolgens wordt er speciaal voor jou een trapontwerp gemaakt. De traptreden worden in de werkplaats van TopTrap gerenoveerd, zodat je weinig last hebt van de herrie en puinhoop die bij een traprenovatie komen kijken. Als je wilt, kan TopTrap je trap voorzien van een beschermlaag, leuning of van trapverlichting.

Voordelen van een traprenovatie

Er zitten veel voordelen aan een traprenovatie. Het renoveren van een trap is namelijk een stuk goedkoper dan het plaatsen van een nieuwe trap. Ook kost het minder tijd – wat ook weer een gunstig effect heeft op de prijs. Bovendien geef je je huis dankzij de traprenovatie een soort van make-over. Als je een nieuwe woning koopt en er nog een stevige trap in zit, wordt hier meestal niets aan gedaan, en dat terwijl de trap toch een eyecatcher is. Nu kun je helemaal zelf bepalen hoe de trap eruit komt te zien.

Je huis stijgt in waarde

Als je nog niet overtuigd was om je trap te laten renoveren, dan ben je dat na het volgende weetje zeker. Wist je dat je huis in waarde kan stijgen als je je trap laat renoveren? Je zou denken dat het opknappen van een trap een onbelangrijk klusje is en dat dat geen effect heeft op de waarde van je huis, maar niets is minder waar. Een oude trap geeft de woning al snel een verpauperd beeld, wat toekomstige kopers kan afschrikken. Dus: een traprenovatie is dan wel een hele investering, maar je verdient deze uiteindelijk zeker terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *