Vertrouwen op metaal snijwerk

      Geen reacties op Vertrouwen op metaal snijwerk

Als ondernemer wil ik blindelings kunnen vertrouwen op mijn zakenpartners. Op het gebied van metaal snijwerk is dit vertrouwen bij mij honderd procent als het gaat om dit bedrijf. Ik ben actief in de interieurbouw en dit betekent altijd maatwerkoplossingen. Geen enkel winkelcentrum of winkel is het hetzelfde en al mijn opdrachtgevers hebben hun eigen wensen. Dat betekent dus dat iedere klus veel aandacht nodig heeft van het begin tot het einde. En speciale ontwerpen moeten goed begeleid worden, want als er iets misgaat dan is de marge van de hele order weg. En dat wil ik niet, want de marges zijn bij ons al heel dun. Dus zit ik er bovenop dat in het hele proces er niets fout gaat. Ik lever mijn ontwerp per mail aan, vervolgens heb ik nog even contact met mijn contactpersoon en dan wordt het productieproces in gang gezet. Vervolgens wordt het geleverd en kan ik het monteren op locatie. Dit hele proces werkt prima en er gaat zelden iets mis.

Oplossingen

Uiteraard is er altijd weleens wat. Het is en blijft maatwerk en geen enkele opdracht is hetzelfde. Aan beide kanten worden foutjes gemaakt, maar die worden altijd opgelost. Daarvoor ben je zakenpartner. Prima bedrijf dit!