Waar je op moet letten bij een E liquid kopen

E liquid kopen

Ga jij een elektronische sigaret roken? Gefeliciteerd. Dit is namelijk de eerste stap naar helemaal stoppen met roken. Of misschien rook jij wel gewoon elektronisch omdat je de smaak zo lekker vindt. Welke reden je ook hebt: een E liquid kopen daar kom je niet onderuit. Zonder vloeistof werkt je elektronische sigaret namelijk niet.

Als je voor het eerst een E liquid gaat kopen dan zijn er een paar dingen om op te letten:

E liquid kopen
  • de smaken
  • de hoeveelheid nicotine
  • de e sigaret waar ze in kunnen

Je elektronische sigaret vullen

Vrijwel elke vloeistof kan in elke E sigaret maar het is wel goed om te weten dat sommige merken van elektronische sigaretten een stuk beter werken met de vloeistof van hetzelfde merk. Zo proberen producenten de concurrent uit de markt te drukken. Je kunt bovendien ook je eigen vloeistof samenstellen als je de gangbare smaken niet toereikend vindt. 

Wel of geen nicotine

Of je vloeistof met of zonder nicotine kiest hangt eigenlijk af van of je een roker bent. Als je de elektronische sigaret wil gebruiken om te stoppen met roken dan kun je via de vloeistof langzaam je nicotineverslaving afbouwen.Heb je die verslaving niet? Dan slaat het ook nergens op om een vloeistof met nicotine uit te kiezen.