Wandtegels wc: creatief en stijlvol

      Geen reacties op Wandtegels wc: creatief en stijlvol

Ik ben drie jaar geleden verhuisd naar een nieuwe woning en het toilet was het laatste kamertje dat ik nog moest inrichten. Ik heb mooi de tijd genomen om via internet wandtegels wc te zoeken. Ik vond vrij snel wat ik zocht: mooie Spaanse tegels in verschillende kleuren die je naar eigen inzicht kunt combineren. Ik heb voor de onderkant een assortiment in crème en bruin gekozen en voor de bovenkant heb ik volledig wit gekozen. Een mooi randje scheiden de beide oppervlakken.

Tijdloos, speels en pure klasse

Na de bestelling kreeg ik de tegels heel snel thuis geleverd. Een paar dagen later had ik mooie nieuwe wandtegels wc. Het staat prachtig, straalt zowel rust als pit uit. Ze hebben enerzijds een moderne look maar anderzijds ook een vleugje nostalgie. Deze tegels kunnen nog heel wat jaren mee, daar ben ik zeker van. Ze zijn ook super makkelijk schoon te houden, zijn krasvrij en stralen echte klasse uit. Familie en vrienden die op bezoek komen vonden onmiddellijk dat mijn toilet een grote meerwaarde aan mijn huis geeft. Toch wel fijn om dit te horen!