Wat is de curly girl methode?

Het is van belang om jezelf goed te verzorgen. Hierbij gaat het niet alleen om ervoor zorgen dat je voldoende eten krijgt en je tanden poetst, maar ook om het verzorgen van andere delen van je lichaam. Zo is het bijvoorbeeld van belang om ervoor te zorgen dat je haar de verzorging krijgt die het nodig heeft. Dat is over het algemeen belangrijker voor vrouwen dan voor mannen. De curly girl methode is een manier van het verzorgen van je haar die speciaal is ontwikkeld voor vrouwen met krullen. 

Je haren goed verzorgen

Als je krullen hebt, is het van belang om deze goed te verzorgen. Wanneer je dit niet doet, zal je haar eerder ‘dood’ gaan en daarnaast zul je minder volume hebben. Dit is jammer aangezien je uiterlijk hierdoor in de meeste gevallen minder mooi zal zijn. Daarom is het zaak om je best te doen om je haren zo goed mogelijk te verzorgen. Het is dan een goed idee om gebruik te maken van de curly girl methode. Dit is een lijn met haarproducten die volgens dezelfde filosofie werken. Het is bij deze producten vooral van belang dat er geen schadelijke stoffen in zitten die wel toegevoegd worden aan andere haarproducten. Dat is één van de eigenschappen van deze producten die erg uniek is. In veel haarproducten zitten stoffen als siliconen, sulfaten, opdrogende alcohol en wax. Door het ontbreken van deze stoffen zullen je haren de verzorgende producten die toegevoegd zijn aan de producten van de curly girl methode makkelijke opnemen. 

Drie fases

Wanneer je ervoor kiest om gebruik te maken van de curly girl methode, maak je gebruik van een plan wat als het ware drie fases heeft. Deze drie fases zijn: wassen, drogen en het stijlen van het haar. Al deze fases zijn erg belangrijk en daarom is het zaak om ervoor te zorgen dat je dit altijd op de goede manier uitvoert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *