Wat is de beste dating app voor jou?

daten

In deze tijd is online daten dé manier om een nieuwe liefde te vinden. Maar door alle verschillende dating apps zie je door de bomen het bos niet meer. Er zijn er tegenwoordig zó veel. Iedere dating app spreekt weer een andere doelgroep aan met andere wensen. Om je een beetje wegwijs te maken in de wereld van dating apps, worden in dit artikel drie populaire dating apps met elkaar vergeleken, namelijk Lexa, 50plusmatch en EliteDating.

Lexa

Lexa is één van de bekendste dating apps van Nederland. Oorspronkelijk begon het als een datingssite, maar tegenwoordig is de app ook erg populair. Lexa is er voor iedereen – voor ieder geslacht, iedere seksuele voorkeur en elke leeftijd. Bij het maken van je account, moet je een profieltest doen. Aan de hand van die informatie zoekt Lexa singles die goed bij je passen. Het is mogelijk om Lexa gratis te gebruiken, maar je hebt dan niet tot alle functies toegang. Wil je gebruik maken van alle mogelijkheden die de app te bieden heeft, kun je kiezen uit drie verschillende abonnementen: basic, discover en unlimited. Het verschil zit ‘m vooral in het aantal berichten dat je per dag kunt sturen – en de prijs, natuurlijk.

50plusmatch

Voor 50+’ers die op zoek zijn naar ware liefde is er een aparte dating app beschikbaar, namelijk 50plusmatch. Op deze manier kom je eenvoudig met leeftijdsgenoten in contact. 50plusmatch is gratis te downloaden en ook je account kun je gratis aanmaken, maar je wordt wel beperkt met een gratis account. Daarom is er voor de meeste mensen geen andere optie dan een premium account aan te maken. Wil je een lidmaatschap voor slechts 1 maand, dan kost het je 29,99 euro, voor drie maanden kost het 19,99 euro per maand. Bij een lidmaatschap van 6 maanden betaal je maandelijks 14,99 euro en voor een jaar betaal je elke maand 9,99 euro.

EliteDating

Ook EliteDating is een dating app die is bedoeld voor een specifieke doelgroep: hoogopgeleiden. De app is alleen toegankelijk voor mensen met een HBO- of WO-opleiding. Aan de hand van een professionele persoonlijkheidstest wordt je profiel gemaakt. Door middel van een algoritme word je aan gelijkgestemden gekoppeld. Bij een lidmaatschap van 3 maanden betaal je 60 euro per maand, voor 6 maanden 30 euro per maand en voor 1 jaar betaal je maandelijks 20 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *